Værdier for din skyld

Jeg kommer ud af en familie med selvstændige håndværkere, så jeg kender til branchen, og jeg ved, at service og kvalitet er i højsædet, hvis man vil drive en god og stabil virksomhed.

Dette er jeg meget bevidst om, jeg har i forlængelse deraf en række kerneværdier, som jeg vægter meget højt, og som jeg altid bestræber mig på at efterleve i mit professionelle arbejde. Når jeg varetager dine opgaver, sker det altid hurtigt og effektivt, uden at du på noget tidspunkt vil opleve, at jeg går på kompromis med kvaliteten.

Jeg lægger stor vægt på kvaliteten i mit arbejde, og jeg holder af at levere et stykke arbejde, som jeg selv kan være stolt over – det betyder nemlig, at arbejdet er fuldført med en ekspertise og en kompetent tilgang, således at du også er tilfreds med resultatet. Jeg tror på glade og tilbagevendende kunder, og derfor er jeg ikke tilfreds, før du er tilfreds.

Firmaet holder til i Århus, og jeg arbejder primært i Århus by samt omkringliggende områder – typisk inden for en radius af 50 kilometer. Befinder du dig længere væk end dette, og står med et problem eller et projekt, du skal have hjælp til at håndtere, så er du alligevel mere end velkommen til at tage kontakt til mig – så finder vi højst sandsynligt sammen frem til en løsning, som passer til dig.

Post Pic
Post Pic